Spiced Bazaar

Zaterdag 11 November 2023
WORM Rotterdam
13:00 - 21:00

Tickets

Spiced Bazaar - onze markt vol schatten die aan je verlangens voldoen.

Haal je kaartje hier!

Smaakvolle Selectie - de aroma's van vermaak


Benieuwd wat je allemaal kunt beleven op de Spiced Bazaar?

 

 • Tasteful Toys - The Oh Collective
 • Dripping Drawings - Fela Walvisch
 • Erot!c Art - Luxje
 • Piquant Pottery - Sabina Schreurs x Alov_art
 • Peppery Paperwork, Postcards and Posters - Lekker Blijven Likken
 • Passionate Pieces - Nuri Creates
 • Tantalizing Make-up Tools - VAIN Beauty
 • Finger licking Good - Sexy Fingers
 • The Hot Stuff - Umaversity

Tasteful Toys - The Oh Collective
Diana, Eden, Simona & Winxi, zijn vier beste vriendinnen en dochters van immigranten die opgroeiden in een conservatieve Aziatische cultuur waar de onderwerpen seks, intimiteit en seksuele voorlichting nog steeds als taboe werden beschouwd. Met vastberadenheid besloten ze The Oh Collective op te richten. Seksueel plezier is een recht dat iedereen verdient en dat is te waardevol om op te offeren. Het leven is te kort om slechte seks te hebben, daarom zijn ze vastbesloten om mensen te helpen hun seksuele ervaringen te verbeteren, zodat ze een gezonder en gelukkiger leven kunnen leiden.

The Oh Collective is onze toewijding aan seksuele emancipatie en plezier. We bieden educatie, ondersteuning en een gemeenschap waar mensen zich gesteund voelen om hun seksuele reis te verkennen en te omarmen. Samen streven we naar een wereld waar seksueel welzijn geen taboe meer is, maar een integraal onderdeel van ons algehele welzijn.

Dripping Drawings - Fela Walvisch
Bij Place Du Tiet, maakt kunstenares Fela Walvisch in the heat of the moment heel bijzondere portretjes. Je kunt namelijk je bovenlichaam binnen no-time laten natekenen. Wil jij zo’n spicy souvenir? Doe je shirt uit en krijg een vette schildering, klaar terwijl je wacht. Houd je het liever bedekt? Fela verkoopt ook andere spannende kunstwerken. Every body is welcome. 

Erot!c Art - Luxje
Luxje (@artbyluxje op instagram) is een illustrator uit Rotterdam, die zich voornamelijk focust op erotisch werk omtrent body positivity, bondage, inclusiviteit en lichte erotiek. Haar kunst toont een zachtere kant van kink, met meer levendige en pastelkleuren.

Piquant Pottery - Sabina Schreurs x Alov_art
Sabina is social designer en door veel te experimenteren met kleuren, vormen en materialen probeert zij nieuwe vormen en objecten te bedenken. Op deze manier hoopt zij door het combineren van design en een maatschappelijk onderwerp een innovatief product te creëren dat waarde kan toevoegen in onze samenleving. Met ‘La vulve' is Sabina een verzameling keramische objecten gestart. De vorm is afgeleid van abstracte vulva-vormen, gemaakt op een pottenbakkersschijf. Het idee van 'La Vulve' is ontstaan uit het taboe wat rust op seksualiteit. In samenwerking met kaarsenmaker Sabina maken ze samen vulva art. Open praten over seksualiteit en het menselijk lichaam vinden zij belangrijk en proberen zij centraal te stellen in hun werk.

Peppery Paperwork, Postcards and Posters - Lekker Blijven Likken
Lekkerblijvenlikken staat voor designactivisme met humor! In 2019 gestart op Instagram met illustraties voor meer aandacht voor het vrouwelijk genot, meer gelijkwaardigheid en minder onrechtvaardigheid. Mogen zijn wie je bent, in welke vorm dan ook.We kietelen met onze pen taboes, voor meer bewustwording en meer diversiteit. We draaien geijkte rolpatronen om of zeggen precies dat wat het niet moet zijn om de aandacht te trekken en te schuren. Door het visualiseren van thema's zoals menstruatie, seksisme, queerness, de orgasmekloof of genderidentiteit krijgt de non norm alle aandacht die ze verdient! Soms wat ongenuanceerd, vaak met humor, als het kan lekker in-your-face en altijd met een regenboog aan liefde.

Passionate Pieces - Nuri Creates
Zoals de bedrijfsnaam al zegt maak Nuri dingen. Alles in de shop is zelfontworpen en zelfgemaakt.
Maken is Nuri's grootste passie en maakt al heel lang kunst. Sinds 10jaar onder het merk Nuri.creates. Door de jaren heen zijn er vele technieken en vaardigheden eigen gemaakt. Unieke stukken zoals sieraden, speeltjes en kunst van verschillende materialen als titanium, leer en meer. Een unieke collar, een gepersonaliseerde paddle, bijna alles is mogelijk! Kom gezellig langs tijdens SPICED en bekijk de prachtige collectie van Nuri, een collectie waar pit in zit. 

Tantalizing Make-up Tools - VAIN Beauty
Sharmila is een make-up artist, creative director en trans & disability activist. Met haar bedrijf VAIN Beauty probeert zij de westerse schoonheidsstandaarden te doorbreken en mensen te begeleiden in het vinden van hun eigen vorm van gender expressie. Ook zet zij zich in om meer zichtbaarheid en veilige omgevingen te creëren waar gemarginaliseerde mensen samen kunnen leren, helen en groeien. 

Finger licking Good - Sexy Fingers
Sexy Fingers is een reizende nagelstudio, waarbij je naast fijne manicures en mooie nail art de tijd en ruimte krijgt om een gesprek te voeren over intimiteit. Als Intimacy Engineer weet ik veel over seksualiteit en is geen onderwerp mij vreemd. Sinds de oprichting heb ik heel veel mooie gesprekken mogen voeren, met vaak een lach en soms een traan. En niet te vergeten: een heleboel sexy vingertjes.
Tijdens SPICED kun je langskomen voor een korte (20 minuten + 2 nagels met nail art) of een volledige (+/- 80 minuten) Sexy Fingers sessie. 

The Hot Stuff - Umaversity
Jo Sarah maakt prachtige oorbellen, helemaal gemaakt om op te vallen en jou te doen stralen. Laat de oorbellen een weerspiegeling zijn van jouw unieke schittering en omarm wie je bent.

Hot takes

>Toegankelijkheid: We doen ons uiterste best om dit festival zo toegankelijk mogelijk te maken. De zalen, met uitzondering van de Zestfull Zen Den, zijn toegankelijk (WAV en lift). Heb je hier (extra) vragen over of heb je hulp nodig bij het aanschaffen van een ticket? Stuur ons dan een e-mail, dit doe je door te mailen naar skspraat@gmail.com.

>Praktisch:
SPICED biedt ruimte aan iedereen (18+) die nieuwsgierig is naar nieuwe inzichten en meer kennis wil opdoen over thema’s rondom seksualiteit, lichamen, liefde, relaties en meer. We verwelkomen graag een mix van mooie mensen met verschillende ervaringen, expressie en identiteiten. We gunnen iedereen een fijne en veilige ervaring. Daarom vragen we je rekening te houden met de volgende punten:

 • De sfeer tijdens SPICED kan heet zijn, maar er is geen ruimte voor seksuele handelingen tijdens het festival. Als je dit toch doet, kun je worden verwijderd van de locatie.
 • Consent is Key: aanwezigheid op SPICED betekent niet dat mensen willen flirten, daten of op een andere wijze contacten of informatie willen uitwisselen. Check elkaars grenzen en vraag of de ander behoefte heeft aan jouw voorstel.
 • Als er een verwarrende of vervelende situatie ontstaat, spreek de ander daar dan op aan.
  Heb je hulp nodig of doe je dit liever niet zelf, zoek dan iemand van de organisatie op.
 • Op de locatie kun je alleen met pin betalen.
 • Er zijn fotografen aanwezig die foto’s zullen maken. Als je dit niet wilt, kun je dit bij binnenkomst aangeven. Wil je zelf een foto maken? Zorg er dan voor dat je toestemming hebt van iedereen die op jouw foto staat.
 • Dresscode: Peppery Passion. Je mag je kleden waar jij je comfortabel, goed en lekker in voelt. Tijdens SPICED geldt het hele event een 'kleren-aan' beleid, dus ook tijdens de workshops. Wil je je op de dag omkleden, naar bijvoorbeeld sportkleding? Er zijn kluisjes aanwezig, deze kosten 2 euro. We vragen je rekening te houden met de andere gasten op locatie, die niet aanwezig zijn voor het festival.

> Meer informatie?
Heb je brandende vragen? Je kunt alle vragen mailen naar mail@skspraat.nl en zet in het onderwerp ‘SPICED’.

Related Posts