Wie zijn wij?

Seks

Het brengt plezier, het brengt vragen en onzekerheden. Het brengt ons dichter bij onszelf en anderen. SEKS, we doen het, we denken het, en soms we praten er over. Wat we er over leren doet te kort aan wat het is. Taboes en verwachtingen maken het soms moeilijk om er meer over te leren. Terwijl het juist zo’n boeiend onderwerp is.

SEKSPRAAT organiseert alleen of samen met andere organisaties bijeenkomsten waar iedereen de ruimte krijgt te praten, luisteren en vragen te stellen over seks, seksualiteit, intimiteit en relaties. Veiligheid en openheid is het belangrijkste.

Online schrijven en delen we verhalen om te laten zien dat ieders gevoelens rond seksualiteit en liefde er morgen zijn.

Wij zijn voor échte inclusieve en laagdrempelige SEKSPRAAT.

Wie organiseren sekspraat?

Niki Lou

In het dagelijks leven een queer vragensteller, koffie-enthousiasteling, plantenouder en praktisch idealist. Ik zet me op verschillende manieren in voor gelijke behandeling en kansen voor iedereen door middel van educatie. Het delen van verhalen en goede gesprekken zijn de momenten dat we elkaar echt leren begrijpen.

Roos

Meestal houd ik me bezig met koken, eten of nadenken wat ik straks ga eten :). Daarnaast sport ik en drink ik hele dagen thee. Ik houd van goede gesprekken (geen small talk), wijn, muziek, dansen en semi-spontane plannen. Ik maak graag contact met allerlei mensen en geloof heilig in het principe twee (of meer) weten meer dan één. Het samen bespreken van onderwerpen of moeilijkheden en daar indien nodig samen een oplossing voor bedenken kan ik de hele dag door doen. 

Sari

In mijn dagelijks leven ben ik veel bezig met onderwijs. Ik sta voor de klas in Rotterdam en ben vrijwilliger in het nationaal onderwijsmuseum. Voor de rest besteed ik mijn tijd aan lezen, knutselen, sporten, zeilen en het bezoeken van bijeenkomsten/vergaderingen. Ik vind het fantastisch om meer te leren over de wereld en de maatschappij waarin wij leven. Zelf doe ik dat door te lezen (digitaal en boeken) in afwisseling met daadwerkelijk met mensen praten. Naar elkaar luisteren is daarin zo belangrijk. Je leert zoveel meer van het praten over bepaalde onderwerpen zonder direct in discussie te treden.