2 Juli – Lust op het eerste gezicht

Dinsdag 2 juli 2024

Savannah Bay, Telingstraat 13 Utrecht

19:00 Inloop
19:30 start
22:30 einde

Tickets

Lust of liefde op het eerste gezicht

Je wisselt één blik uit en je weet het al: this is gonna happen! De ander ruikt heerlijk, beweegt fijn of heeft zo’n attitude dat je er meteen voor wilt gaan. Of…. je praat voor uren en uren en je weet het nog niet… tot diegene iets doet waardoor je meteen weet: jij bent leuk!

Hoe ervaren we lust? En liefde? En is dat hetzelfde? Komt het een sneller dan de ander en ervaren we ze op hetzelfde moment?

Praat mee tijdens SKSPRAAT @ Savannah Bay op dinsdag 2 juli!

TICKETS TICKETS TICKETS 

19:00 inloop
19:30 starten

Natuurlijk met een drankje en gezelligheid. Kom als jezelf, niets moet maar jouw ervaringen delen mag altijd!
*Opbrengsten gaan naar de huur en boodschappen.

Savannah Bay is redelijk toegankelijk - er is een oprij plank maar geen rolstoeltoegankelijk toilet. Alles is op de begane grond.

Tickets zijn te vinden bij Eventbrite.

We blijven rekening blijven met Covid en daarom willen we graag iedereen vragen om bij klachten thuis te blijven en een zelftest te doen. Zorg voor jezelf en voor elkaar <3

De Vechtclub XL Europalaan 2B Utrecht. Bij de locatie is het gratis parkeren en het is te bereiken met fiets en OV. De locatie is rolstoeltoegankelijk (inclusief bar en wc). We vragen deelnemers op hun gezondheid te letten en zo nodig een corona-test te doen van te voren.

Kijk voor meer informatie over SKSPRAAT op www.skspraat.nl

---

Over Utrecht Queer Culture Festival 6-14 oktober

Utrecht Queer Culture Festival viert de schoonheid van diversiteit. Ons festival agendeert en stimuleert de vrijheid en variatie in seksualiteit, gender, seksuele oriëntatie, lichaam en relatievormen.

www.uqcf.nl @utrechtqueerculturefestival

Related Posts