8-mrt Internationale Vrouwendag SKSPRAAT workshop @ STUDIO/K’s Seks! Genot aan bod

MAART 08
19:00 – 21:30
ZOOM
STUDIO/K
Tickets

In de biologielokalen werd er wel over gesproken, maar leraren hielden het vaak zakelijk en eenzijdig. Het ging over heteroseks en voorbehoedsmiddelen, en de plaatjes in de boeken gaven een beperkte blik op de anatomie van het lichaam. Plezier, genot en andere ingrediënten die kunnen leiden tot een lekkere sekspartij bleven achterwege.
Ter ere van internationale vrouwendag gooien we het bij Studio/K op 8 maart over een andere boeg. (Ervaring)deskundigen komen praten over seks, maar dan inclusief en gericht op genot. Lijven, relaties en vulva’s zullen in alle soorten en maten aan bod komen.

We trappen af met een vernieuwende seksuele voorlichting, gegeven door Belle Barbé. Zij is expert op het gebied van jongeren en seksualiteit en auteur van het boek Ik&seks. Je hebt na de voorlichting keuze uit drie gesprekken/workshops in break-out rooms van hele toffe sprekers!

Mail & Female
De feministische seksshop Mail & Female, die stereotypes over vrouwen en seks aan de kaak stellen, geven een Yoni Massage Workshop in een van de break-out rooms. Op een grote pluche vulva demonstreren ze welke plekjes fijn zijn om aan te raken en welke technieken je kunt gebruiken. Ook al hangt het van de setting en de situatie af: bij jezelf weet je vaak wel wat lekker is. Iemand anders vingeren kan daarentegen best wel een uitdaging zijn. In deze workshop nemen ze niet alleen de clitoris mee, maar de hele vulva.

SKSPRAAT
SKSPRAAT organiseert bijeenkomsten waarin ze mensen samenbrengen om over seks, relaties, intimiteit en lichamen te praten. Dit zullen ze in deze break-out room ook doen! De gespreksleiders zorgen voor een veilige sfeer waar iedereen in vertrouwen met elkaar kan praten. Ze delen zelf kennis en ervaringen, maar staan zelf niet centraal in hun gesprekken. Iedereen krijgt in de kans om op hun eigen manier te delen, te vragen en met elkaar mee te denken!

Kutmannen
Kutmannen is begonnen als een podcast voor TRANS magazine en uitgegroeid tot een YouTube-kanaal. Bappie en Jason hebben het daar over trans zijn, en beantwoorden alle vragen die zowel cisgenders als transmannen hebben. Deze avond gaan ze in de break-out room met een speciale gast in gesprek over seks, en bespreken ze alles wat het publiek wil weten over dit onderwerp!

Internationale Vrouwendag
Maandag 8 maart 2021
19:00 online
ZOOM
Kijk voor meer informatie op www.studio-k.nu of www.skspraat.nl

Related Posts