Verliefd op leer

Verliefd op leer

Een SEKSPRATER over hun voorliefde voor leer.

"Ik heb mijn eerste leren jas op de middelbare school gekocht. Een jaargenoot had een leren jas en ik was gebiologeerd door de glans en de zachtheid bij aanraking. Ik mocht hem in mijn kluisje bewaren en deed dit alsof ik een dure schat bewaakte. Op een dag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik de jas mocht kopen. Even leek ze dit heel vreemd te vinden, maar toen stemde ze in. Gelukkig dat ik was! Thuis op mijn kamer heb ik de jas bekeken, minutenlang gestreeld en intens geroken. Ik fluisterde: ´Ik wil nooit meer iets anders´. Ik ben verliefd. 

Veilige basis
Leer is voor mij een veilige basis. Het is sterk maar ook zacht. Het is er in veel soorten structuren. Een mooie damesjas beoordeel ik op de schouderinzet. Dit is gekomen doordat ik soms onbewust lang naar een jas kan kijken. Om een veilig punt te hebben ben ik me daar op gaan richten.

In 2006 was ik in Suriname, maar had ik geen leren jas bij me. Toen ik daar een vrouw met een leren tas zag vloog ik er op af en moest ik hem aanraken. Het voelde als een orgasme, zo lekker. Vervolgens heb ik met mijzelf afgesproken nooit meer zonder leer op vakantie te gaan. Leer was in mijn beginjaren wel een obsessie. Tegenwoordig is het een liefde.

Mijn leer
Ik heb thuis ongeveer 13 leren jassen waarvan er één standaard in mijn bed ligt. Mijn jassen onderscheid ik in 3 categoriën. Jassen voor seks, om te dragen en mijn pronkstukken. Mijn pronkstukken  zijn om naar te kijken, omdat ze te klein zijn of te bijzonder.

Concurrentie
Ondertussen ben ik al 20 jaar onophoudelijk verliefd. In een relatie is leer wel een geduchte concurrent. Leer bedriegt niet. Leer verlaat je niet. Het is wel eens voorgekomen dat een vrouw in kwestie de situatie met leer verliest. Vroeger schaamde ik mij voor mijn liefde. Tegenwoordig ben ik er meer open over en heb ik zelfs een tatoeage waarop te zien is wat mijn grootste liefde is."

 

Related Posts