Intiem Queer – SKSPRAAT x Utrecht Queer Culture Festival

Zaterdag 7 oktober 2023,
Vechtclub XL Europalaan 2B Utrecht
19:00 Inloop
19:30 start
22:00 einde

Tickets

SKSPRAAT x Utrecht Queer Culture Festival: Intiem Queer

Wat is Queer Culture zonder liefde, relaties en intimiteit? Queers verdienen alle liefde en geluk! Laten we dit vieren en samen onderzoeken.

SKSPRAAT organiseert tijdens Utrecht Queer Culture Festival een avond over seks, intimiteit, lichamen en liefde. In het bijzonder over jullie ervaringen als LHBTIQA+ personen.

Wat bekent Queer Intimiteit voor jou? Waar word je blij van? Wat vind je spannend?

Voel je vrij in gesprek met anderen. Niets moet, alles mag. Vraag, deel en luister. Zoals altijd zorgt SKSPRAAT voor de locatie en een fijne veilige sfeer. Samen delen we onze ervaringen, leren we van elkaar en maken we nieuwe connecties.

Zaterdag 7 oktober 2023
19:00 Inloop
19:30 – 22:00 gesprek
Napraten en borrelen

Tickets zijn te vinden bij Eventbrite.

We blijven rekening blijven met Covid en daarom willen we graag iedereen vragen om bij klachten thuis te blijven en een zelftest te doen. Zorg voor jezelf en voor elkaar <3

De Vechtclub XL Europalaan 2B Utrecht. Bij de locatie is het gratis parkeren en het is te bereiken met fiets en OV. De locatie is rolstoeltoegankelijk (inclusief bar en wc). We vragen deelnemers op hun gezondheid te letten en zo nodig een corona-test te doen van te voren.

Kijk voor meer informatie over SKSPRAAT op www.skspraat.nl

---

Over Utrecht Queer Culture Festival 6-14 oktober

Utrecht Queer Culture Festival viert de schoonheid van diversiteit. Ons festival agendeert en stimuleert de vrijheid en variatie in seksualiteit, gender, seksuele oriëntatie, lichaam en relatievormen.

www.uqcf.nl @utrechtqueerculturefestival

Related Posts